Close search

Univerzální černou kabelku musíte mít ve výbavě!

Rieker Zdroj: Rieker

Černá je smyslná, černá je magická, černé může být uhlí, ale také svědomí. A především… černá je neutrální. To znamená univerzální! Proto černé kousky nechybí snad v žádném šatníku či botníku. Černá módní vlna zasáhla i doplňky, kterými jsou kupříkladu korále, stuhy, peněženky či kabelky. A na poslední jmenované se zaměříme. Černá kabelka je ultimátním doplňkem, který zúročíte ke všemu!

Univerzálním, trendy a přitom praktickým pomocníkem vám  bude kabelka přes rameno v klasickém černém odstínu, který nikdy nezklame. Pokud sladíte kabelku s barvou obuvi nebo prvky ve svém outfitu, získáte dokonalý a sjednocený výsledek. Do kabelky můžete dát spoustu potřebných věcí, a tak vaše rameno může zdobit buď velká kabelka přes rameno, nebo ta menší, záleží na tom, co zrovna potřebujete v tašce přenášet. Tak tedy neváhejte a noste černou!

Rozměry a péče hrají prim

Dámské kabelky přes rameno mohou posloužit i jako dočasná taška při menším nákupu. Pokud si pořídíte přímo shopperku, což je velká kabelka, můžete v ní přenášet nejen nákup, ale také třeba dokumenty do práce či oběd v krabičce. Černou navíc sladíte s džínami i kalhotami různých barev. Pokud toužíte po černo-bílé kombinaci, nezapomeňte bílé a černé prvky rozložit v outfitu rovnoměrně, aby se kontrasty krásně doplňovaly.

Decentní malá kabelka přes rameno v černé barvě vám bude dělat radost při procházkách parkem nebo posezení s přáteli či drahou polovičkou. Dáte do ní nezbytné drobnosti a navíc z ní budete mít ozdobný prvek outfitu. Zkuste sáhnout po černé kabelce přes rameno s nápadným vzorem nebo prošíváním. Takový kousek lapí do sítě spoustu uznalých pohledů!

Své milované shopperky či menší tašky přes rameno skladujte ideálně ve skříni a vycpané, aby neztratily svůj oku lahodící tvar. A jelikož jsou křivky důležité, neskladujte je na sobě, ale vedle sebe, aby se nepokroutily.


Nemáte černou kabelku? Tak hurá na nákupy!

Kabelka přes rameno dámská srdce krade již po několik století. V barvě obsidiánu jde o elegantní a rafinovanou kombinaci. A černá vede i u mužů. Taška přes rameno v černé barvě zdobí mnohá pánská ramena, nejčastěji ve formě crossbody.

Hledáte výraznější kombinaci? Pak černou zkombinujte s červenou. K červenému kabátku a černým kalhotám se tato tmavá taška bude hodit dokonale. Nebo můžete variaci otočit a k černým svrškům sladit červenou kabelku přes rameno. Toužíte také po dokonalém doplňku v magické černé? Pak se rozmazlete nabídkou na Rieker-eshop.cz a dolaďte svůj outfit k dokonalosti!

Nejčtenější články